Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rajzoljunk Sandrát!

2012.11.16

 Nos, ez a menü is olyan, hogy amilyen Mew-et rajzolsz olyat, de én itt is Sandrát választom. Kezdhetjük is!

 Egy szemből rajzolt Sandrát készítünk. Kezdjük a fejével. Rajzold meg az alapot, ami egy kör negyedekre osztva, és a vonalak érjenek túl a körön. Ezek után jöhet a fej. Ha nem tudod hogyan kell, keressél rá YouTube-n, mert nem vagyok egy jó magyarázó.
 Folytassuk a frufruval. Így megnézhetjük, hogy a Mew haja mennyire ér a szemébe.Rád bízom milyen a frufru.
 Aztán jöhet a szem. Én így rajzolom a szemeket: A Narutos szemekhez hasonlóan kezdem el, de egy felfeé mutató egyenes átlós vonallal folytatom. Majd egy vízszintes a folytatás, és egy lefelé mutató átlós. A szem alsó része egy vonal, szempillákkal, majd belerajzolom két görbe vonallal a pupillák vonalait. Utána a szembográt a Tokyo Mew Mew - es szemekhez hasonlóan megcsinélod.
 Ezek után a haj, de előbb szükség van egy nyakra, és megcsinálod a haját, ez a fantáziádon alapul.Majd vállakat rajzolsz, és a ruhája. Attól függ, meddig rajzolod meg. Ha mellkasrajz lesz, akkor a mellek alá egy kicsivel a ruhát. Ha nyakig érő rajz, akkor kicsivel a nyak lá, ha egész testes, akkor kéz, láb, nadrág/szoknya cipő, zokni...stb. Kezet nem tudok jól rajzolni. De gyakori hiba - amibe mellesleg bele szoktam esni - hogy vastagak az ujjak. Vagy túl vékonyak. Ezt nem követem el, de a vastagság az nálam gyakori! És a vonalak. Arról sem feledkezzünk meg. Egy vonal a tenyér közepén, és a nagyujjból kijövően. Ha nem tudod, nézz a kezedre! Ha át van változva, akkor is vigyázz. Ha Zoeyról, Renéeről van mintázva, vigyázz, hogy a fülek nem a fejtetőből, hanem a fej oldalából nőnek ki.
 Majd a kiegészítők jönnek, amikről már te döntesz. Nyaklánc...stb.
 És a legnehezebb, az árnyékolás. Ne tőlem kérjetek segítséget, mert én nem árnyékolok tökéletesen. Ha nem tudod hol kell, akkor egy kép legyen előtted az egyik szereplőről, úgy könnyebb.

Sok szerencsét a rajzhoz!

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31