Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdet

 Nos, a Mew Mew Kitsune - nek van egy kis múltja. Akkor még Mew Mew Tokyo Cat volt a neve. Később megváltozott, mert a macskát már unalmasnak találtam, és Zoey nem is volt akkor még benne. Később őt is beleraktam, gondolkozás után. Olvasás közben jutott eszembe, hogy csinálhatnék egy olyan Zoeys karaktert, aki kedves mint Zoey, gazdag mint Corina és Renée, Okos mint Bridget, és vicces mint Kikki. Ő lett Sandra. Kezdetben nem is így nézett ki, ahogy most. Van is róla egy képem:
sandra-kezdetben....jpgAztán a név Mew Mew Kitsune lett, és Sandra átalakult vörössé. Majd belekrült Zoey. Na jó, de ha van egy főhősnő, akkor már kell a főhősnőnek egy ellenség. Ez lett Kumiko, aki kezdetben egy barna macsek volt. De meggondoltam magam, és Kumiko lett egy szürke macsek. És akkor aki segít majd az ereje elsajításában Sandrának még Elliot volt. Majd megint átestem egy kis gondolkodáson, és végül egy David nevű srác segít neki. David:
david.jpg


Végül sokat gondolkodtam még az átszínező programmal, ami a Paint.NET lett - ami mellesleg mostanra úgymond beszart  és azóta sem engedi letölteni - , és tökéletesnek találtam. De más programokat is ki szeretnék próbálni. Ez lett volna a nagy történet, hogy hogyan alakult ki a Mew Mew Kitsune.

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30