Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


14. rész

2012.12.07

Sandra hazafelé tartott.5 óra felé járt az idő.Az ég felvette piros, narancs és rózsaszín árnyalatait, és már megjelent az égen az első csillag.A Hold teljes kör alakját felvette, vagyis Telihold volt.Sandra a gyönyörű eget figyelte, de nekiütközött egy csomagot húzó kék hajú lánynak.
Sandra:Jaja, sajknálom!Elba... - szakadt félbe a szó.
 - Nem, én voltam ügye... - a két lány egymásra nézett.
Sandra:Jackie!
Jackie:Sandra! - a két lány megölelte egymást, majd Sandra megtudta, hogy a második szomszédja lesz Jackie, aki a volt legjobb barátnője.
Sandra:És...és Daisuke - kun hogyan van??
Jackie:Jól.Hiányzol neki.
Sandra:Óóó...
Jackie:Ne aggódj, majd jobban lesz, és még e-maileztek.Kis távolság, de lehet idejönek.Nem tudom.
Sandra:Az jó lenne.
Jackie:Igen!! - mosolygott, majd elnevették egymást, és feléztek az égra, és már sötétedett is.Titokzatosan 
mosolygott" le rájuk a Hold, és selytelmesen vetett halvány fényt a lámpákra, és megnyújtotta a két lány árnyékát is.Jackie kedvesen nézett Sandrára.
Jackie:Sandy!Holnap találkozunk a suliban.Szia!
Sandra:Szia Jackie! - a két lány elvált egymástól, és bement a saját házába.Sandra köszönt, majd a konyhában egy doboz gabonapelyhet vett elő, és beüntütte egy zöld tálba, rá a tejet, és megette.Uána lezuhanyzott, felvette narancssárga pityamáját, és bement a szobájába.Megnézte, hogy minden rendben van - e, majd olvasott, kicsit laptopozott, és mikor elérte a 22:00 - t az óra, akkor lefeködt aludni.Telefonja ott volt össszehajtva éjjeli szekrényén, betakargatta magát, és elaludt.Álmában Daisuke jelent meg, majd valami furcsa lény, ami hasonlított Daisukera, de mégis más volt...Gonoszabb.Majd Jackie, és egy kék hajú lány, ami lehetett volna Jackie ikertestvére, de denevé szárnyai voltak.Utána ő, Mew Kitsune, Renée, Mew Zakuro, Zoey, Mew Ichigo, Corina, Mew Minto, majd egy ismeretlen, zöld hajú lány, aki az osztálytársa volt, Biridget, és egy Bridgre hasonlító lány, és utána Bridget testvére, és Bridget testvérére hasonlító Mew lány, majd Samy, és egy anygal szerű, Samyra hasonlító lány, Utau, és egy Utaura hasonlító, ördöglány.Végül...egy fekete alak, aki hatalmas UFO szemekkel nézett, és a szemei vörösek voltak, kitágította őket, majd Sandra izzadva ébredt fel az ágyán.Éjfél volt...Vissafeküdt aludni, de szinte csak forgolódott, de végül nagy nehezen ő is elaludt...

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31