Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15.rész

2012.12.14

Mikor másnap Sandra felébredt és elindult iskolába összetalálkozott barátnőjével, Jackievel.A lány szomorú képet vágott.
Sandra:Mi a baj Jackie?
Jackie:Félek, hogy nem lesznek barátaim, ráadásul Raon - san is oda fog jár.
Sandra:Hogy-hogy?
Jackie:Daisuke - san apja és anyja elváltak,  és az anyjával ide költözik Rain.Daisuke - san majd eldönti magának.
Sandra:Mit nem szeretsz Rainben?
Jackie:Még oviban kezdődött.Szerelmes voltam egy fiúba.Koharu - sannak hívták.De jött Rain.Mivel cuki is volt, szép volt a testalkata, ezért Koharu - san beleszeretett.Elkezdtek járni.Majd 4.ben is megtörtént.De akkor már más fiút szerettem.Sumaru - sant.Ő is kedvelt engem, és sokat beszélgettünk.Akkoriban barátkoztam meg Rainnel, és a legjobb barátnők lettünk.Sokat lógtunk hárman, de végül Sumaru - san Rainbe lett szerelmes, pedig már jártunk.És szakított velem, akkor meggyűlöltem Raint.Később szakítottak.De jött Daisuke - san.Akkor jöttél te is.És hát...beleszerettem, de Rain is.És ott azt mondtam elég.Rain ennek ellenére felkérte őt randira, de akkor te már jártál vele.És úgy gondoltam téged sem foglak kedvelni.De beleszerettem Arashi - kunba, és elkezdtünk járni, de ekkor te már összebarátkoztál Rainnel, aki megint elkezdett járni Sumaru - sannal.De akkor már nem érdekelt, mivel megkeserítette az életemet, és hatodikban, mikor félévkor legjobb barátnők lettünk, akkor még év elején úgymond elvettelek Raintől, és a legjobb barátnők lettünk.De Rain, megint elkezdettt veled barátkozni, de akor már nem érdekelt.Hagytam... - fejezte be mondandóját.
Sandra:Értem...
Jackie:De már mindegy.Úgy is beleszeretek még valakibe, kb. az osztály minden fiúját végigjárom, mire megtalálom az igazit.
Sandra:Hehe... - kuncogott - Azért ne csalj meg senkit!
Jackie:Jó! - odaértek, és Sandra bement, a tanárnő pedig jött és bemutatta a két lányt.
Clara - sensei:Ő itt Jackie Bravo.Kitakyushuból jött.Igaz?
Jackie.Igen, sensei.
Clara - sensei:Ő pedig itt Rain.Mondd, milyen Rain is vagy?
Rain:Minami.Rain Minami.
Clara - sensei:Te is Kitakyusui vagy.Jóban vagytok?
Rain és Jackie kórusban:NEM! - majd mérgesen egymásra néztek.
Clara - sensei:Na szép...Mindegy.Rain leül Utau mellé.Jackie meg a másik sarokba Masaru mellé.Mindjárt visszajövök. - azzal kiment, és elkezdődött a beszéd.Sandra csendben rajzolgatott.
Corina:Figyelj, Zoey.Bocsi, hogy goromba voltam veled.Igazából kedves lánynak tartalak...
Zoey:Honann tudjam hogy nem hazdusz? - erre Corina odament Zoeyhoz, és a varázsmedálját mutatta meg neki, majd Zoey is előhúzta.A két lány mosolygott egymásra.Hamarosan bejött a sensei, és leült.
Clara - sensei:Ültetés!Jackie marad, mellette Masaru ptt jó helyen van.Elé megy Zoey, mellé Corina.Eléjük Bridget, mellé Amon.Elé Utau, mellé Aimi.Másik padsor legutolsó pad, Atsuhiro, mellé Hiroto.Eléjük Kiara, Kiara mellé nem ül senki.Akkor Seara, mellé Atsutomo.Utána Genta, mellé Miku.Másik padsor legelső pad Rain, mellé Misaki.Misaki mögé Lindsei, mellé Sandra.Mögé Masano, mellé Azusa.Utánuk Mary és Myru.Ennyi!Akkor kezdjük is az órát.Azzal felállt a tanárnő, és elkezdett körmölni a táblára.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31