Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


19.rész

2013.06.16

Sandra hirtelen felindulásbl felállt, majd azonnal hívta Renéet, aki kihasználva a lehetőséget, hogy közel lekik Sandyhozsietős léptekkel vette az irányt a lány háza felé, majd hamarosan csöngetett a lányhoz, aki egy bőrönddel a kezében, kisírt szemekkel sétált végig az utcán könnyezve, amik a hatalmas kupac havat itatták folyamatosan, de a lány arcát a hóesésben senki sem látt, majd mikor Renéeék házához értek, akkor rádőlt a barátnője vállára, és hangosan kezdett el sírni, amire megjelent Lana egy egy tányérral a kezében, de amint meglátta Sandra könny áztatta szemeit, rögtön leesett a tányér a kezéből, és darabokra tört, a leves pedig szétfolyt a padlón, Lana padig rögtön odarohant a barátnőjéhez. 
Sandra: És... És akkor megláttam őket a szobában csókolózni azzal kurva libával. - sírt egy bögre kakaót szürcsölgetve.
Lana: Nyugi, ez is csak azt mutatja, hogy mennyire hűtlenek az emberek.
Sandra: De biztos nem baj ha ide jövök? Nem akarok egy rókával a nyakatokon lenni. - szipogott a vörös.
Renée: Dehogy, ne legyél már hülye! Muszály itt maradnod! Nem lehetsz egy házban vele! A szobád az ott a szobámmal szembenvan. Balról a harmadik ajtó, ha a folyosón, a WC felé mész! - mutatott rá egy lilásvörös ajtóra.

[4 HÓNAP MÚLVA...] 

Gyönyörű áprilisi az idő. A madarag csicseregnek, és mindenki boldog. Még az apjában óriásit csalódott Sandra is nevetve ül az iskola egyik padján, a suli végén egy cseresznyefa alatt. A szél lágyan fújdogál, a cseresznyevirágokat felröppintve.
Jackie: Virágszirom van az arcodon! - fogta a mutató és középső ujja közé a kis szrimocskát, és rámosolygott a lányra. 
Sandra: Feláll a hajad! - nevetett, mejd egy fekete ladát látott megállni az iskola kapuja előtt, majd kiszállt belőle Arashi, Sandra apja a nővel az oldalán. Sandra Jackievel ment oda hozzájuk. 
Sandra: Mi a francot akarsz?! - kérdezte szúrósan méregetve az apját.
Arashi: Figyelj, jobb életünk lenne vele. Hidd el. Gyere vissza.
Sandra: Nincs kedvem egy ilyen csicskával élni! - méregette a nőt.
Arashi: A neve Hikaru Masaki, és egyáltalán nem csicska. 
Sandra: Azt kötve hiszem! - bámulta meg a nőt. A cipőjének 7 centis sarka volt, kb. Lábkörmei cseresznyepirosak voltak. Lába vékony, pálcika volt, és volt egy rövid, pink miniszoknyája, majd egy nagyon kivágott lila spagettipántos felső következett, ami alól kicsit kilátszott a fekete felltartőja. haja festett rózsaszín volt, még a szemei lilák. Ajkain vörös rúzs csillogott.
Hikaru: Én?! Csicska?! Nézd csak ki beszél kisanyám? Egy pillanatra azt hittm, hogy parasztruhában vagy, és nem, iskolai egyenruhában. - sipított.
Sandra? Igazad van tévedtem! Egyáltalán nem vagy csicska! nekem inkább kurvának tűnsz! Ne várd hogy én veled fogok egy házban éljek! Szevasz! - fordult meg, majd felkapta a táskáját, és elviharzott, Jackie pedig követte....

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31