Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


20. rész

2013.06.17

Sandra délután a kávézóban dolgozott. Alig volt valaki a kávézóban, és Elliot is elment egy riasztásra. Zoey és Corina hiányzott a kávézóból. Sandra már majdnem megfeledkezett a délelőttiről az édesapjával meg Hikaruval. Wessley kérésére mosogatnia kellett. A mosogatóban rengeteg hab volt, amitől az ember alig találhatta meg az edényeket. Sandy óvatosan mosta a tányérokat csészéket, még meg nem jött Elliot egy lánnyal maga mögött. Mindenki bement a konyhába. Egy szégyenlős, zöld hajú lány volt az.
Elliot: Őt itt ez előbb vettem észre, amikor megtámadta egy mutáns. A félelemtől felébredt a Mew ereje, és mostantól ő is itt fog dolgozni. - magyarázott, a lány pedig előjött a fiú mögül.
Sandra: Bridget! Te meg...? Megsérültél? - kérdezte aggódva és meglepve a vörös.
Elliot: Ismeritek egymást? Kiváló! Bridget, segíts felszolgálni, Renée segíts Sandrának mosogani! - tolta Sandra mellé a barátnőjét, aki azonnal munkába állt, és beszédbe elegyedtek. 
Renée: És mikor kezdődik a nyári szünet? - kérdezte.
Sandra: Háát... 18.-án.
Renée: Hm... 1 hét... - gondolkozott el. 
Sandra: Mi van? - pislogott rá értetlenül. Akkor hirtelen Corina csapta be az ajtót maga mögött Zoeyval, és vihorászva mentek be a konyhába. Sandra éppen egy tányért készült eltenni, amikor meglátva az egykori barátnőjét, akivel összeveszett valamin, elejtette a tányért. Zoey éjfekete kontaktlencsét tett a szemébe, ami illett a sötétlilára festett frufrujához. A ruhája, amivel megjelent, hasonló volt Corina gönceihez. Legjobb barátok lettek. Renée meglepve pislogott a két lányra, és Ellioton kívül mindenkit foglalkoztatott a dolog. 
Corina: Mindenki! Bemutatom az új Zoeyt! nagyon cukin áll neki ez a cucc, és jó haja lett, nem igaz? - krédezte mosolyogva.
Sandra: Gondolom! - fordított hátat, és kivitt egy szelet epertortát az egyik vendégnek. 

~EXTRA~

Itt az új Zoey:
zoey1.jpgFura lett? Szerintem igen! Elnézést a Zoey fanoktól, de szerintem így sokkal menőbben néz ki!^^
Ja, és alul Mew Ichigo is ott van!zoey2.jpg

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31