Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


21. rész

Eljött az évzáró napja. A madarak csicsregnek, a szél lágyan fúj, és viszi a fehér bárányfelhőket az égen. Az igazgatónő az évzárói beszédet mondja, és a ballagókat sorolja. A sok 12.-es diák örömkönnyektől díszített szemekkel tekint előre. Az egyik sarokban egy lila hajú lány állt. Arcát napszemüveg takarta, csillogó tincseit pedig összefogta. Mosolygott. Végül az igazgatónő lezérta az évet. Egy vörös hajú lány rohant oda hozzá. 
Sandra: Ennek az évnek is vége. - mosolygott.
Renée: Gratu! Gyere! Menjünk haza. - nevetett rá barátnőjére Renée.
Sandra: Kitűnő lettem. Pedig nehéz év volt... Ide költöztem év elején, és mégis sikerült - sóhajtott egy nagyot. Renée mosolygott, de rögtön lehúzta a fejét, és a lábait nézte. Egy dióbarna hajú lány futott Sandra elé. Mimi volt az. 
Mimi: Nem tudod mi van Zoeyval? - kérdezte bánatosan. - Mostanság azzal a beképzelt Corinával van, ráadásul a haját is befestette. Meghan pedig csatlakozott hozzá. Mi történt?
Sandra: Volt egy kis veszekedés köztünk, és Coria vállán sírta ki magát. - monsta Sandra, és Mimi elkezdett sírni, és a könnyei patakokban folytak a szeméből, és a hatalmas csppeket pilanatok alatt beitta a föld. Sandra átölelte a barátnőjét, és nyugtatni próbálta.
Mimi: De miért nem békült ki vled? Miért kellett ahhoz a sárkányhoz cstlakoznia? - sírt.
Sandra: Nyugi! Ha ilyen hamar összegyűri és eldobja a BFF-jét, akkor nem is igazi barát. Nyugodj meg. Láttam milyen jól megvagy Rai-channal!
Mimi: Rainre gondolsz? Igen... Nagyon kedves lány! 
Sandra: Hát akkor meg?? Ottlesz neked Rain. Ő sokkal jobb mint Zoey.
Mimi: És még te is itt vagy! - mosolygott, és letörölte a könnyeit. 
Sandra: Nézd! ott van! - mutatott a lányra. - Mimi még adott egy búcsúölelést Sandynak, és odament Rainhez. A türkizkék hajú lány örült Miminek.
Renée: Hát ezt is megoldottad. - mosolygott. Sandra bólintott.  Nem sookkal később Ranée kinyitotta az ajtót. Lana nem volt otthon. Sandra bement a szobája nyugalmat árasztó falai közé, és rádőlt a lila selyempokrócára. Vöröske, aki idő közban átkeresztelődött Akai-chanra, egy sarokban szundított. Hamarosan csöngettek. A vörös lement ajtót nyitni. 
Sandra: Elliot? Mit keresel te itt?  - kérdezte meglepetten a lány a szöszire pilogva. 
Elliot: A Tokyo toronynál egy elmebeteg szirén mészárolja az embereket! Siess, szólj Renéenek. Zoeyt meg Corinát megkeresem. 
Sandra: Mi lesz Bridgettel?
Eliot: Már ott van! Gyerünk, egy kettő. Menjetek már! - ordította Elliot. Sandra meg Renée hamarosan elindultak, inmár Mew alakban.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31