Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


22.rész

2013.07.02

A szirén a Tokyo-torony előtt állt, körülötte holttestek, és sérültek voltak. A rombolás felső fokon volt, és házak onlottak össze, vagy tört be a ful, ablak, vagy szakadt be a háztető. A Mewek egyszerre értek oda. 
Sandra: Jézusom! - kapta kezeit a szájha elé, majd átváltoztak. A szirén gonoszul vigyorgott. Bőre világosszöld, haja mocsárzöld volt. Ruhája szakadt, fekete. Fülei hatalmas, uszonyszerű sellőfül volt. Corina a levegőből próbálta megtámadni, azonban hirtelen egy zöld, kicsit áttűnő fény csapta oda az egyik falhoz. 

Zoey: Corina! - nézett aggódva a barátnője felé, majd mérges tekintettel pásztázta azelőtte álló nőt.

Füleit hátracsapta, farkát pedig gyorsan ide-oda járatta, majd egy hirtelen felindulásból nekiszaladt. A farkán lévő csengő eszeveszedten csilingelt, majd elkezdett fényleni, végül egy kicsi, szív alakú fegyver jelent meg, és az aransárga csengőcske eltűnt. A rózsaszín szivet eldobta a szirén feje felé, ami kis fényeket szórt maga után, és végül a körvonala is fényleni kezdett, az útja pedig véget ért a szirén fejénél, majd eltűnt. Ettől az megszédült, és elesett. Sűrű, zöld lobonca az arcát takarta, amjd zöld szemeival, mérgesen nézett Zoeyra, aki kicsit megijedt. A nő letörölte a szájából a vért, majd felállt, és oda szaladt Zoeyhoz, ütésre készen. 

Sandra: Zoey, rohanj! - ordította, majd a kezéről a kis masnis dísz megcsillant, és Sandra pálca-fegyvere megjelent a levegőben, majd készült leesni, de a lány elkapta. 

A benne lévő kövek elkezdtek fényleni, majd egy kis fény vette körül a pálát, ami átalakult egy frizbivé, és Sandra a nő felé dobta. A piros frizbi hasba nyomta a nőt, és visszatért a gazdájához, ahol eredeti alakját vette fel. 

Renée: Maradj hátul, én megszédítem! - rohant előre, és a lila ostorával fejbe akarta vágni a szirnét, ami azonban vízsugarat küldött felé, és lefogta Renéet. Sandra előre rohant, és vörös fénykarmokat lövellt ki a nöre, aki hátra eset, majd kivágta Renéet. 

Sandra: Nem esett bajod? - kérdezte aggódva. Mire Renée megrázta a fejét, és fejbe vágta az ostorával a lényt, ami gonoszul elvigyorodott.

        -       Azt hiszitek ennyivel legyőzhettek?! Engem, a Nagy Feonát? Nagyon rosszul hiszitek! - nevetett gonoszan, és valami démoni hangja volt, ami a valódival keveredett, csak torzított állapotban.

Sandra megremegett, azonban észre vette Corinát, aki egy nyíllal találta szíven, de a szirén, vagyis Feona kitépte magából, a seb pedig azonnal begyógyult. Pupillái összeszűkültek, majd hatalmas narancssárga fény vette körül, ami ráborult a testére, és egy teljesen új Feona állt előttük. Azonban rövid hajjal, vörös szemekkel, és vörös bőrrel.Ruhája maradt fekete, azonban csizmája lett, ugyan ilyen színben. 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31