Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


23. rész

2013.07.03

 Feona vörös szemeivel ézett az előtte álló öt lányra. Sandra felemás szemeiben kevés félelem tükröződött, amit a szirén hamar észre vett. Ijesztő csend honolt az utcában, és még a szúnyog zizegését is hallani lehetett volna. Azonban arról a helyről minden, és mindenki elmenekült. Feona lasú léptekkel indult meg Sandra felé, aki félve hátrált. A fekete csizma koppanásai viszhangzottak az utcában. Azonban itt nem lehetett félni. Sandra, mint akit egy vödör jéghideg vízzel leöntenek, úgy nyerte vissza a bátroságát, és a kesztyűjén lévő díszben a vörös kő újra fényleni kezdett, és a fegyver újra megjelent.

Sandra: Ha erre van szükség, akkor legyen! Nm tudom mi lett belőled, és azt sem hogy ki vagy. De azt igen, hogy azért vagyok, hogy megvédjem a magadfajtáktól a világot. 

Feona: Nagy a szád, te kis csitri! Ám legyen! Ha ennyire meg akarsz dögleni! - vigyorodott el gonoszan, majd egy tűzgömböt dobott a lány felé, akit Renée elrántott. A gömb  egy kicsike házat talált el. A lángnyelvek egyre jobban kezdték elnyelni az aprócska házikót. Bridget vízzel kétségbe esetten kezdte oltani a tüzet, ám az nem hatott semmit. 

Sandra: Az előbb még vízzel operáltál! Ez nem ér! - nézetta nőre.

Feona: Dehogynem. A kis zöldike meg hiába oltja azt a tüzet, mert semmit nem fog hatni. Annak a háznak vége. - vigyorgott gonoszan, majd elkezdett vadul röhögni. 

Sandra: Jobban tennéd a ha nem vihognál! - mondta halkan, majd elalálta a támadásával, amitől a nő hátra esett, azonban mint akit csak egy erős pofon ért, gyorsan felállt, és kitért Bridget egyik támadása elől, és elkapta Renée ostorát, azon keresztül húzva előre a lányt, aki pár métert repült a levegőben, majd földet ért, egy köhintés kíséretében. 

Bridget: Renée-san! 

Sandra: Renée! Jól vagy? Nagyon fáj? - rohant oda aggódva, és felsegítette a köhögő barátnőjét.

Renée: Semmi baj. Tudok járni! - törölt le egy vércsíkot a szája széléről.

Zoey: Nagyon erős. - bámulta a vörös hajú nőt gyilkos szemekkel.

Feona: Ezt most vehetem a vereségetek elismerésének, vagy még ki kell oktatnom a gyerekes fejeteket? - vigyorodott el, de választ nem kapott. - Hm... Akkor meg tanítanom kell a kicsiket! 

Sandra: Rohadt vicces vagy! - szorította ökölbe a szabad kezét. Feona kezében egy lila fémdárda jelent meg az alján lánccal, a tetején pedig egy erős pengével. 

Renée: Tudsz erre valamit Sandy? - vette le a lány kezét magáról, ezzel jelezve, hogy minden rendben.

Sandra: A jogarból tudok kardot csinálni! Jobb ötletem nincs. - vonta meg a vállát. Zoey egy "Elég az!" nézést küldött felé. Sandra fegyvere vörös fénnyel jelent meg a jobb kezében, majd a bal kezét is az aljára helyzte, és felvette a támadó állását. A Sandra kezében lévő vörös kristályos jogar átváltozott egy vörös markolatú karddá, és letámadta az ellenségét.

Renée: Sandra! Én vívtam! Kevesebb erőt a válladba, és úgy lökd ki a kezéből! - adott tanácsot. Sandra kicsit ellazította a válláűt, majd megpróbálta ellőkni az ellensége lila dárdáját.

Feona: Erős karod van, de sajnos béna vagy! - vigyorodott el gonoszan, és ellköte a lány kardját. Sandra több lépést hátrált. Egy erősebb szél meglegyintette a hajukat. A szerencse Feona oldalán volt, és a csata megnyerése egyre reménytelenebb lett a Mewek számára. 

Corina: Renée! Kell egy jó terv! Próbálj meg kitalálni valamit, addig mi fedezünk! - mondta és egy nyilat küldött a nő felé, ami elől sikeresen kitért, de ott Sandra és a kardja várta. Ezt a dárdájval állította meg.

Sandra: Renée! Gyorsan! Nem tudom meddig bírjuk! - szólt hátra aggódva a barátnőjének, aki gondolataiba mélyedbe állt a barátnője lány mögött. 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31