Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


24. rész

2013.08.03

Sandra: Renée! Már nem bírjuk sokáig visszafogni. - kiabálta a gondolkodó lánynak. 

Renée: Mindjárt! - válaszolta. Sandra a kardjával visszaverte a következő támadást, majd Corina újabb nyilat küldött felé. 

Feona: Csak ennyit tudtok! Mindannyiín szánalmasak vagytok! - röhögött fel. 

Zoey: Illene a hátad mögé is figyelni! - idézte elő a szv alakú rózsaszín fegyverét, majd egy rózsaszín fénysugárral találta hátba a meglepett nőt. A támadás telibe találta Feonát, aki pár métert hátrébb esett, nekicsapódva az egyik ház falának. 

Corina: Eddig szerintem többre jutottunk mint te! Na most ki is a szánalmas? - nézett le rá a levegőből. 

Feona: Még mindig ti! - áltt fel, és törölt egy vékony vércsíkot a szája széléről. A lila dárda elkezdett fényleni, és a szirén Sandra felé tartotta. A fénylő harci eszköz tetéjén lévő penge egy holddá változott át, és egy fekete fénysugarat küldött a lány felé. Sandra a kardjával próbálta felfogni, de a varázslat túl erősnek bizonyult, így hátra lökte a rókalányt, akinek a kardja kiesett a kezéből. Sandra lihegve terült el a földön, vörös tincsi a szemébe csúzstak, és remegve próbált meg felállni. A földbe szúródott fegyvere egy kis fény kíséretében eltűnt. 

Renée: Azt hiszem megvan a terv! - kiáltotta. Az ostorával romba döntötta az egyik falat, így hatalmas port kavarva, amiben el tudtak bújni valahová. 

Feona: Megtalállak benneteket! Csak várjatok. - nyomta hozzá a varázseszközzé vált dárdáját a földhöz, így kisebb földrengést idézve elő.

Renée: Akkor értettétek? Gyerünk! - mondta. 

Feona: Nem tudom mit találtatok ki, de nem is érdekel! Adtam esélyt, hogy megadjátok magatokat, de nincs más választásom! Végetek! 

Zoey: Tanulj a hibáidból! - találta el másodszorra is a nőt, aki Bridget vízsugarának esett álldozatul...

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31