Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


25. rész

2013.08.20

 A terv egyszerű volt, ám rengeteg csapatmunkát igényelt. Igazábólha a csapatmunka megvan, már csak azért kell aggódni, hogy jól hajtsák végre a rájuk eső feladatokat. 

Renée:
 Sandra, most! - kiáltott a vörös  lány felé, aki felugrott a levegőbe, és hátulról próbálta meg a nyakán eltalálni a szirén hátát.

Igazából Feona sem ma jött le a falvédőről, látta mikor a lány mmögé ugrott, de ideje nem volt visszaverni a támadását, mert Zoey előlről támadta meg. Sandra támadása elég gyenge volt, ezért csak megperzselte a nő hátát, aki kettől kicsit megszédült, de oldalról Renée ostora várta, amitől pár méterrel arébb bonyolított le egy találkozást a földdel. 

Corina: Szép volt Renée! - az említett lány erre megengedett magának egy mosolyt, és a szeme sarkából ránézett Bridgetre, aki egy vízsugárral találta el a kétségbe esett, és meglepett nőt. 

Feona: Ügyes. Azonban még mindig túl gyenge. - mosolyodott el ördögien, majd kitért Sandra egyik támadása elől, és közban oldalról találta el egy lila fénysugárral alányt, aki azonnal odakapott a fájó oldalához. 

Zoey: Gyerünk már, nincs idő lazsálni! - bátorította a társát.

Eközben Bridget elterelte az ellenségük figyelmét, aki a támadásokat reflexből, és ügyesen kerülgette. Már csak egy esélyük volt a győzelemre, méghozzá ha hátulról az előző sebet eltalálják. Renée számított erre. Az ostorával egy gyengébb támadást mért Feona előző sebére. 

Feona: Csak ennyit tudtok? Vége van... - vigyorodott el.

Sandra: Igen... tényleg vége van... - hallatszott hátulról a hangja. Zoeyval egyszerre rohantak a lángvörös hajú nő felé, és az előző sebet egy vörös, és egy rózsaszín fény találta el egyszerre, amitől Feona összeesett. 

Feona:
 Még találkozunk... Csak várjátok ki.. - motyogta dühösen, majd eltűnt.

Sandra: Nyertünk. Egy ideig biztos nem látjuk! - mosolygott.

Renée: Ja! - változott vissza lila fénnyel, mire a többiek követték a példáját.

Corina: Ez volt az eddigi legnehezebb harcunk... - sóhajtott. Sandy helyeslően bólintott, majd hirtelen megszédül. Éles fájdalom hasított az oldalába, majd minden elsötétült a lány előtt. Szemei üresek voltak, és úgy nézett el a semmibe. Az utolsó amit érzett, az két kar, amik elkapják...

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31