Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


26. rész

Elliot: Előfordult már ilyen... - görnyedt a szőke fiú az ájult lány fölé. - Csak az erőhiány miatt van. 

Bridget: És mennyi ideig fog így feküdni? - kapkodta aggódó tekintetét a két fiú között. 

Wesley: A legjobb esetben 1, alegrosszabb esetben 7 napig tart, de ez nem annyira komoly. Csak várjatok holnapig. - mosolygott biztatóan a lányokra. 

Elliot: Renée, most nálatok lakik igaz? - kérdezte mire a lány bólintott. - Akkor segítsetek bettenni a kocsiba, 
elvisszük hozzátok.

Renée: Oké. - mondta, majd megfogta a barátnője lábait, Elliot Sandra hóna alá kulcsolta a karajait, majd egy kocsi hátsó ülésére fektették, Renée pedig beült mellé. A kocsiban feszült volt a hangulat, és mindenki a motor zúgását hallgatta. Amikor a házhoz értek. Lanát nem találták otthon. Bevitték a vöröst a szobájába, majd ott hagyták az ágyán. Kis idővel miútán a két fiú kocsija elhajtott a ház elől, akkor Renée felhívta Lanát.

Lana: Jaj szegény... de ha hamarosan felébred, akkor úgy is lesz. Ne aggódj, Wesley az osztálytársam volt, és nagyon megbízható ember. 

Renée: Oké. Akkor majd gyere. Szia! - tette le a telefont. Kicsit megkönnyebbült a nővére nyugtatására, azonban még egy kis nyugtalanság ott volt a lányban. Végül mivel mást nem tehetett, lezuhanyzott, majd elment aludni.


[MÁSNAP...]


Reggel napos idő volt. Az utca zajai töltötték be Renée szobáját. Az alvó lányra rásütött a nap reggeli fénye. Lassan nyitotta fel a szemhéjait, amit csak akkor nyitott ki teljesen mikor megszokta a fényt. Lassan odalépett az ablakhoz, és kinézett rajta. Az utcán autók haladtak el gyorsan. Renée gyorsan átöltözött. Választása egy kék térdnadrágra, és egy lila rövidujjúra esett. Lassan kiment a konyhába, ahol a nővére várta.

Lana: Jó reggelt! - mosolygott rá a húgára.

Renée: Jó reggelt... Öhm... hová sietsz?

Lana: S.O.S. üzenet az egyik barátnőmtől. Kaja a hűtőben, én meg majd jövök.. Szia!

Renée: Szia! - intett, majd kinyitotta hűtőt, kivette belőle az ott talált salátát, elővett egy villát, és lassan enni kezdte. Utána beletette a tányért és a villát a mosogatóba, megfogta a kulcsát, és - mivel jobb dolga nem volt - elment sétálni. Nem akarta a barátnőjét otthon hagyni, mert hát mi van ha felébred, de ki kellett szellőztetnie a fejét.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31