Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4.rész

2012.11.04

Sandra meglepetten fürkészte anyja arcát.
Ayame:Sandra, kicsim.Ne gyer e így el, azt sem tudod  még, hogy hol lakunk, indulás haza.Gyere! - aggódó tekintete Sandrának a szívébe hatoltak, belülről vájáták azt szét.
Sandra:Bocsi, anya.Csak...már megint veszekedés tört ki.
Ayame:És ezúttal hány kanál repült bele a kukába?
Sandra:Kettő. - felelte, mikor már hazafelé sétáltak.Kiderült, hogy a házuk a parktól néhány háznyira van.Akár Sandra haza is mehetett volna.Mikor hazaértek, az intézkedést anyjának adta át, és felment a szobába, ahol egy nagy csomag várta.Elkezdte bontogatni a fehér dobozt, amiből előkerült az iskolai egyenruhája, és könyvei.Mellette egy szatyor füzetekkel, egy tóltartóval, és egy csomag színes ceruzával, és egy csomag tollal volt megtöltve.A tollakban négy darab volt.Egy kék, egy fekete, egy piros, és egy rózsaszín.A ceruzákban mindegyik szín benne volt még legalább négy árnyalatával:Két sötéttel, két világossal.Az alján egy üzenet:
,,Látom elvezetett ide a kíváncsiságod Sandy.Holnap ezt veszed fel az iskolába.Anyu!˝
Na, Sandy ezt is felfedezte.Az egyenruhát beakasztotta a szekrénybe, füzeteit, könyveit, az íroasztalába külön fiókokba helyezte el, a ceruzákat, tollakat a tolltartóba, választott egy szép, csillogó grafitceruzát, és egy házilag készített szénceruzát - aminek mellesleg barkácsolt egy kis tetőt, hogy ne fesse össze a tollatartót - és betette a tolltartójába.Majd jobban megfigyelte a szobát.Démonvörös* falai, és padlója volt, amihez ccsatlakoztak a narancssárga szekrények, és ágy, azágynemű piros volt.A takarón Vöröskével.Volt rajta két kerek ablak, ahova Sandra ki tudott ülni.Az ablak alatt az íróasztal.Az ágy mellett egy csatlakoztatható, kerekes fűtőtest, az íróasztal mellett egy radiátor.
Ayame:Sandra kicsim!Kész a vacsi!
Sandra:Megyek anya! - szólt, majd leszaladt a lépcsőn, és leült a kerek, fehér asztalhoz.Az anyja egy angol ételt, a sajtos burgert helyezte az asztalra.Sandra ezt nagyon szerette.Gyursan megette, majd ment a konyhába, és a baradék sajtosburgerből egyet felvágott Vöröskének, és a tálkájába felvitte neki...

*Démonvörös:Sötétvörös, méregvörös.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Hamy

Nyitás:2012. 10. 30.
Zárás: -
Téma:A saját sztorim,
a Mew Mew Kitsune
Én nem loptam semmit, szóval
kérlek ti se lopjatok.Se eredeti
formájában bármit szívesen
odaadok, ha szépen kéred!^˘^Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31